3 virkelig lækre hårmasker!

Siden jeg allerede har lavet et indlæg om hårmasker, som afbleger håret, tænkte jeg at jeg ligeså godt kan fortsætte på den måde, bare med hårmasker der virkelig GØR noget for dit hår! Du behøver ikke lave dem selv, du kan bare købe dem og bruge dem med det samme. Jeg har fundet en luksus-version, en midt-imellem og en budget-venlig maske, så alle kan være med 🙂

  1. Den dyreste af alle de masker du kan købe her på listen, er denne Sensai Intensive hårmaske til 425 kroner. Den er især velegnet til skadet hår, og kan købes let og hurtigt i Matas. Den er idéel til dig, der lider af skadet og slidt hår og godt vil pleje det ekstra meget. Nu er vinteren også lige om hjørnet, og så bliver dit hår også udsat for meget mere!
  2. Har du ikke råd til masken ovenover, så fortvivl ikke. Aussie Reconstroctor 3 Minute Miracle koster kun 70 kroner og så dufter den himmelsk, som alle produkter fra Aussie gør.
  3. Elvital Anti Breakage treatment er den maske på listen, som alle har råd til. Er du bare ude efter lidt ekstra pleje uden alt for mange dikkedarer og fine ingredienser, så kan du prøve denne her. Reparation og beskyttelse til håret til en billig pris!

Hvilken af disse masker har du lyst til at prøve?

hårmasker

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s