Fede hårstile til alle

Idéer til dårlige hårdage - find det her

Ohøj til alle læsere derude! I dag har jeg samlet en liste over guides og tutorials til flotte opsætninger, lette krøller, og alt hvad i kunne drømme om til hår fra YouTube. Jeg har kun udvalgt mine yndlings – hvis I vil, kan i gå direkte videre til youtube og udforske resten af hår-universet!

Bubzbeauty

Bubzs rigtige navn er Lindy, og hun deler skønheds-tips og tricks på youtube. Hun er en livlig, sprudlende og glad kvinde, der altid er positiv, og hendes tutorials har hjulpet mig meget igennem tiden. Jeg har valgt mine 2 yndlings ud her!

En kort video der viser dig et sofistikeret, romantisk look. Fletninger, at rulle håret en smule og at afslutte med en sød knold. Sødt til hverdag, flot til fest!

Hvis du godt vil vide, hvordan du ser ud med kort hår, så har hun også en måde hvorpå du kan gøre det! Du behøver ikke være lige energisk som hun er i videoen for at se fantastisk ud 😉

Og næste youtuber er…

CutiePieMarzia

Italienske Marzia er kendt for sin noget finurlige stil, skæve smil og bedårende pugs – og så hendes skønhedsvideoer! Hun har en lidt vintage og kæk måde at filme på, det næsten (kun næsten) er sødere end hendes hår-guides. Hun er ikke den næste hår-guru, men de her styles er enkle, friske og nemme for alle at lave.

3 looks til en kedelig hverdag eller festlige lejligheder. Jeg kan bedst lide hendes første look, hvad med jer?

En syg Marzia laver den klassike hestehale med et lille twist, så vi alle kan prøve noget nyt!

For ikke at overvælde jer, har jeg udvalgt en sidste video fra SecretLifeOfaBioNerd, som har utrolig mange tutorials! Men den her holder jeg selv meget af (holder jeg for meget af fletninger? Nej…)

Sødt og måske en smule mere udfordrende! Men helt klart værd at forsøge, synes I ikke?

P.S. Har nogle af jer erfaringer med kvikautomaten.dk? Jeg har en spontan lille ferie i tankerne, som jeg måske-måske ikke vil finansiere med det…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s