3 ikoniske frisure

Jeg tror, vi allesammen har nogle bestemte frisurer, vi har hæftet os ved igennem tiden. Frisurer som vi måske selv drømte om at få. Da jeg var ung teenager, drømte vi allesammen om “Rachel Green” – frisuren, omend den var tæt på umulig at opnå. Ihverfald hvis man ikke skulle bruge flere timer på at style det!

Jeg har her samlet min top 5 over de styles, jeg synes har været de mest ikoniske gennem tiden. Kom gerne med jeres forslag i kommentarfeltet 🙂

1. Farrah Fawcett. Måske nogle læsere husker hende fra Charlie’s Angels? Jeg er desværre for ung, men det forhindrer mig ikke i at beundre hendes totalt lækre 70’er hår, som det kræver både lak, curlers, føntørrer og en god børste at sætte!

Farrah Fawcett

2. Marilyn Monroe. Hun revolutionerede 50’ernes hårmode på en yderst sexet måde. Dengang var det ikke almindeligt, at man affarvede sit hår, men jeg skal love for, at både affarvning og en kunstig skønhedsplet ved overlæben blev populært blandt kvinderne, da Marilyn gjorde sit indtog på verdenscenen.

Marilyn Monroe

3. Brigitte Bardot. Hun blev et fænomen i den vestlige verden i 1960’erne. Det var hende, der var foregangskvinde for den klassiske 60’er toupering, som den dag i dag er særdeles populær. Med hende gik man væk fra de pæne 50’ere, hvor håret skulle sidde som en paryk – fejlfrit og skinnende. Hun indførte den mere skødesløse tilgang med bløde lokker og et “sovekammer-agtigt” look.

Brigitte Bardot

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s